Flavia Boghiu, USR Brașov : Producători români, în prima piață volantă din Avantgarden. Brașovenii merită produse locale, românești, de calitate, de la producători adevărați!

0
213
Producători români, în prima piață volantă din Avantgarden. De acum înainte în fiecare Vineri!
Mere sau piersici din Voinești, Dâmbovița. Domnul producător mi-a spus că are 15 hectare de livadă. Sunt produse Românești. Verificate.
Zacuscă sau Suc de soc 100% naturale din Codlea, Brașov. Flori din Ozun, Covasna. Pepeni din Sadova, Dolj.
Un lucru pe care majoritatea producătorilor mi l-au spus a fost că mulți clienți nu știau unde este piața. Postez în poze locația exactă, căci aceasta se va păstra și în săptămânile următoare, cu același respect față de clienți și față de cartier.
Clienții cu care m-am întâlnit mi-au spus că sunt bucuroși de existența ei. Cum le-am spus și lor, vă spun și dumneavoastră: eu sunt bucuroasă că alături de Serviciul Public Administrare Piete Brasov reușim să aducem piețele volante în cartier, cum este în cartierul Avantgarden, o idee a Asociația Comunitară Bartolomeu Avantgarden. Sunt bucuroasă de fiecare zi în care scăpăm de samsari, oricât de greu ar fi și oricât de multe presiuni se pun.
Brașovenii merită produse locale, românești, de calitate, de la producători adevărați.
Suntem bine!

Flavia Boghiu

RemasterDirector_18da6b0cf

Lasă un răspuns