Alexandru Dimitriu : Am atacat în instanță ! Primăria Sector 5 recunoaște implicit falsul intelectual făcut de conducerea interimară PSD PNL, la momentul adoptării bugetului pentru anul 2023

0
256
Primăria Sector 5 recunoaște implicit falsul intelectual făcut de conducerea interimară PSD PNL, la momentul adoptării bugetului pentru anul 2023. Am sesizat Primăria cu o plângere prealabilă privitoare la acest fals. În răspunsul trimis primăria nu mă contrazice și nu aduce niciun argument cu privire la cele sesizate. Nici nu aveau cum să mă contrazică, pentru că măgăria este evidentă.
Așa cum v-am promis, lupt pentru sectorul nostru. #Lupt în Consiliul Local, #lupt în instanță, #lupt în stradă pentru a avea un Sector 5 de care să fim mândri. De data aceasta lupta o duc în instanță. Am depus acțiunea în anulare a hotărârii prin care PSD PNL și PPUSL au adoptat în mod infracțional bugetul sectorului 5. Au supus la vot acte care nu erau cuprinse în dosarele puse la dispoziția consilierilor, au votat bugete care nu existau pentru ca ulterior, când au publicat hotărârea, aceste acte și bugete să apară în mod miraculos. Au făcut toate astea pentru a ascunde furtul din banul public.
Nu îi las, le voi demasca toate măgăriile și ilegalitățile și îi voi obliga să plătească pentru bătaia de joc pe care o manifestă la adresa noastră, a celor care locuim în Sectorul 5.
#LuptPentruTine
#facemMAIbine #Sectorul5

Lasă un răspuns