USR Dâmbovița : Haos în bugetul României.Lipsesc 20 miliarde de lei !

1
379

Nu mai au bani după ce au angajat mii de membri de partid la stat. Bibliotecari numiți la conducerea șantierelor navale, fotomodele la conducerea ANRE. Sinecuri la ICR, sinecuri la ANRE, sinecuri în Guvern. Noi agenții înființate, record de secretari de stat, mai mulți bani pentru sporuri.

Avem o gaură în buget de cel puțin 20 miliarde de lei, chiar dacă PSD și PNL au împrumutat România cu 61 milioane de lei pe oră în primele două luni ale anului. Înseamnă 4 creșe pe oră. Împrumuturi la rate astronomice, printre cele mai mari din Europa.

Același ministru al Finanțelor a susținut și introducerea supra taxării contractelor part-time și introducerea de noi taxe pentru mediul de afaceri. Noi cu scumpirile și taxele, ei cu pensiile speciale și sinecurile. Așa nu mai merge. Trebuie să plece!

USR Dâmbovița

1 COMENTARIU

  1. Romania are nevoie de schimbare si acum directia este clara. Aceasta politica fiscala a acestor partide a dus la o depreciere fiscala masiva care nu beneficiaza economia si oamenii de acasa. Alegatorii trebuie sa ramana vigilenti la aceste strategii de folosire a banilor publici si, in cele din urma, sa dea votul pentru schimbare. USR Dambovita are din nou sansa sa schimbe ceva si sa lase in urma sa prosperitatea si progresul.

Lasă un răspuns